Kontakt

OSTEOPAT D.O.

SARA LUNDAHL


OSTEOPATI I SKARPNÄCKS STADSDEL

Medlem av Svenska Osteopatförbundet

Innehar F-skatt och ansvarsförsäkring

Kliniken är tills vidare öppen i enlighet med Folkhälsomyndighetens allmänna råd, som gäller både dig som besökare och mig som behandlare. Jag har också några tillägg till dessa råd. Detta gäller just nu och kan komma att ändras snabbt i takt med myndigheternas beslut och rekommendationer. Jag kommer att uppdatera infon här på hemsidan.


Detta gäller tills vidare:

Jag behandlar inte och du kommer inte för behandling om jag/du känner mig/dig sjuk och har något av symptomen hosta, feber, andningspåverkan, snuva, halsont, huvudvärk, muskel- och ledvärk och illamående. Om du är under pågående behandling för besvär som du haft sedan tidigare och som ger något av dessa symptom, t.ex. långvarig huvudvärk eller andningspåverkan: kontakta mig!


Både du och jag tillämpar två dagars karens för närvaro på kliniken efter det att egna symptom har upphört, eller efter att vi har träffat någon i vår nära krets som uppvisat förkylnings- eller influensasymptom.


Om du själv har vistats i högriskområden, eller umgåtts med någon som har det, ska du inte komma för behandling. Du som är äldre än 70 år eller har en eller flera underliggande sjukdomar bör inte heller komma. Några av er som är under pågående behandling vet jag tillhör denna grupp. Kontakta mig i så fall innan du kommer för din redan bokade tid.


Jag har skärpt hygienrutinerna för klinikens lokaler och utrustning, särskilt bänk, kranar, handtag, knappar, pentry och WC.


I behandlingen försöker jag tillämpa så mycket distans som möjligt och undviker att arbeta nära dina andningsvägar. Det kan innebära att en del inte kan få den lämpligaste behandlingen just nu, kontakta mig gärna för rådgivning. 


Inte minst: om du känner minsta tvekan ska du inte komma. Jag har all respekt för dig som väljer att avstå från behandling just nu. Om du ändå vill stötta kliniken kan du t.ex. rekommendera mig senare eller använda ditt friskvårdsbidrag nu för förköp av behandlingar.


Ta hand om varandra. Håll huvudet kallt och hjärtat varmt <3


Besök sker efter överenskommelse, kontakta mig på mail eller telefon 070 26 45 426. Du är varmt välkommen att ta kontakt om du känner dig osäker på om osteopati är något för dig.


Mottagningen finns på Bagarmossens Hälsocenter, Svartågatan 26, Bagarmossen. Entré från gaveln. Bagarmossen nås med t-bana från innerstan på ca 15 minuter. När du kommer ut från Bagarmossens t-bana tar du åt höger och följer gångvägen som börjar mellan tunnelbanan och café Lilla Bagis. Gå ca 150 m, vi finns på vänster sida.


Från söderförort finns buss 161 till Bagarmossens centrum.


Gatuparkering finns i Bagarmossen, närmaste p-platser finns på Svartågatan.


Det är sju trappsteg ned till mottagningen och det finns ytterligare två trappsteg inne i lokalen. Jag hjälper till efter förmåga, kontakta mig gärna i förväg om du har frågor om tillgängligheten. Om du inte kan ta dig fram i trappor, eller om du av andra anledningar inte kan lämna hemmet, gör jag ibland hembesök om du bor längs södra delen av linje 17 eller i närheten. Kontakta mig i så fall så försöker vi hitta en lösning.
Bokning & info:

070 26 45 426 eller boka@saralundahl.se


Besöksadress

Bagarmossen

Svartågatan 26, på gaveln

Hitta hit