Bagarmossens Hälsocenter

Bagarmossens Hälsocenter är en mötesplats för holistisk hälsa under ledorden gemenskap, nyfikenhet och öppenhet.

Vi som arbetar här verkar inom olika områden som kompletterar varandra. Vår gemensamma nämnare är en helhetssyn på hälsa och ett professionellt engagemang. 


Intresserad av att jobba på Bagarmossens Hälsocenter?

Vi välkomnar fler terapeuter, aktörer eller evenemang som verkar för att understödja hälsa, återhämtning och motståndskraft, hos den enskilda eller som kollektiv.


Centret är enkelt, vackert, funktionellt och har en skön känsla (tycker  vi!). Det finns två stora behandlingsrum på 16 respektive 20 kvm. Vatten finns indraget i båda rummen. Vi har ett kombinerat pentry/väntrum/bibliotek.


Just nu finns det plats måndagar och helger i vårt rum på 16 kvm ("skogsrummet"). Rummet har elektrisk behandlingsbänk, rullpall, skrivbord, fåtöljer och förvaring.


Det största rummet ("havsrummet") är tillgängligt på helger. Rummet har elektrisk behandlingsbänk, rullpall, whiteboard och förvaring. Här finns också puffar och kuddar som props vid behandlingar, rådgivning och kurser.


Förstärk eller komplettera de kompetenser vi har. Du kan vara verksam som t.ex. osteopat, sjukgymnast, feldenkraispedagog, psykolog, MBSR/MBCT-terapeut, sexolog, naturläkare, TCM-terapeut m.m.


Helger kan lokalen som helhet hyras för enstaka arrangemang.

Det största rummet har plats för en mindre gruppverksamhet. Whiteboard och sittpuffar finns.


Hör av dig till Sara